Voor Katten

Shop

Voerbakken voor Katten

Welke is de beste kattenvoerbak?

Onder de vele accessoires waarmee u rekening moet houden voor het welzijn en geluk van uw huisdier, moet u op zoek naar de juiste voerbak voor katten. En je moet het beschouwen als meer dan een simpele kom voor katten, het is de plek waar je kitten van zijn maaltijden zal genieten.

Rekening houdend met het feit dat deze kleine katachtigen behoorlijk veeleisende dieren zijn, zal het hebben van de beste kattenvoeder ervoor zorgen dat je ten volle van je eten kunt genieten.

Hoe kies je de beste optie? Welnu, er zijn verschillende elementen waarmee u rekening moet houden, van de verschillende aanbevolen materialen tot de grote verscheidenheid aan voerbakken, en tegenwoordig kunt u alles vinden, van een automatische kattenvoerautomaat tot moderne dispensers met een kattenvoerautomaat.

Tegenwoordig heeft technologie gewerkt met het idee om de kwaliteit van leven van onze huisdieren te verbeteren en die van ons gemakkelijker te maken. Met een goede investering kun je zelfs programmeerbare of slimme voerbakken voor katten kopen.

Welke voerbak voor katten kopen? Kattenvoerbakken van de beste kwaliteit

Ace Pets - Dubbele Voerbak Kat - Waterbak - Kattenvoerbakjes - Drinkbak Hond & Kat - Kantelbare Kattenvoerbak - Eetbak

★★★★★
19,99
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over Ace Pets - Dubbele Voerbak Kat - Kattenvoerbakjes - Drinkbak Kat - Kantelbare Kattenvoerbak

Ik had mijn twijfel of het daadwerkelijk zou werken (mijn kat gooit altijd alles uit zijn bakje), maar het werkt echt: geen brokjes en hapjes meer naast de bakjes. Vormgeving vind ik erg leuk met de katteoortjes. Bakjes blijven stevig in de vorm zitten en ook makkelijk eruit te wippen als je de bakjes wilt wassen

Beeztees Smickle - Dinerset Kat - Mint - 35x18x3 cm

★★★★★
21,99
19,15
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over Beeztees Smickle - Dinerset Kat - Mint

Is precies zoals het eruit ziet op de foto. Het schijnt fijn te zijn als katten ruimte hebben voor hun snorharen en die niet tegen de rand stoten. Maar eerlijk gezegd had ik het alleen gekocht omdat het laag is en een leuke kleur heeft.

ACE Pets Keramische Voerbak – Drink- en Voerbak – Voerbak Kat – Voerbak Hond – Drinkbak – Dubbele Voerbak Met Houder - Marmer roze

★★★★★
29,99
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over ACE Pets Keramische Voerbak – Drink- en Voerbak – Voerbak Kat

Het zijn mooie marmeren bakjes in een stijlvolle houten standaard. Past perfect bij mijn interieur. Etensbakjes hoeven niet lelijk te zijn. Ze voelen zwaar aan en staan prachtig. Wel prijzig maar voor mij de moeite waard.

FoodyDoody® - Voerbak kat met maatlepel – Antislip multifunctionele voerbak – Kattenvoerbakjes - Honden /Kattenvoer -Dubbele voerbak - Voorkom morsen – 15° graden hellingshoek - Kantelbaar ontwerp – Ergonomisch design

★★★★★
19,99
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over FoodyDoody® - Voerbak kat met maatlepel – Antislip multifunctionele voerbak – Kattenvoerbakjes

Door het kliksysteem gooit mijn kat eindelijk niet meer per ongeluk zijn bak om tijdens het eten of drinken. Zeker een aanrader als je net zo’n lief maar onhandig beest hebt als ik, dan scheelt het een boel schoonmaken!

Dieren Water & Voer Set - Dubbele Voerbak Voor Huisdieren -Voor Katten en Honden

★★★★★
19,50
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over Dieren Water & Voer Set - Dubbele Voerbak Voor Katten

Leuk design, makkelijk schoon te maken, alleen weinig water erin omdat het schuin staat, net genoeg voor 1 kat op 1 dag als hij een normale hoeveelheid drinkt.

Minaro Dubbele Voerbak Kat + Gratis E-book - Eetbak - Antislip - Kattenvoer bakjes - Ergonomisch - Geschikt voor honden en katten - wit

★★★★★
19,99
as of 28 november 2022 17:56

Meningen over Minaro Dubbele Voerbak Kat + Gratis E-book - Eetbak - Antislip - Kattenvoer bakjes

Direct geaccepteerd door onze licht autistische katten. De katten blijven bij het eten hoger op de poten staan wat beter is voor hun spijsvertering. Prima schoon te maken door het gladde kunststof.

Waar moet ik dede kattenbak plaatsen?

Katten kunnen kieskeurige eters zijn. Daarom moet je ze niet alleen kwaliteitsvoer aanbieden, maar ook een goede kattenvoeder kiezen en deze ook op een goede plek plaatsen waar je hond zich prettig voelt. U kunt kiezen uit verschillende alternatieven, van kattenvoerdispensers tot interactieve voerbakken. Welke u ook kiest voor uw partner, houd altijd deze tips in gedachten om de beste locatie te selecteren:

 • Zorg ervoor dat het uit de buurt van de kattenbak van uw kat is
 • Het mag niet in de buurt van de drinker worden geplaatst
 • Zoek een rustige plek weg van het pad en de ingangen van het huis
 • U kunt de voerbak hoogte geven om comfortabel te eten.
 • Dit is ook aan te raden als u met honden samenwoont.
 • Als u meer dan één kitten heeft, moet u voor elk van de katten een voerbak zoeken, afhankelijk van het samenleven kunt u kiezen voor een dubbele voerbak voor katten.

Wat is het beste materiaal voor een kattenvoerbak?

Zonder enig materiaal te verwaarlozen, dat vanwege zijn kwaliteit goed kan zijn, is roestvrij staal de beste optie op het gebied van een voerbak of kattenvoerautomaat. In feite wordt een grote verscheidenheid aan soorten voerbakken van dit materiaal gemaakt, van anti-vraatzuchtige voerbakken voor katten tot interactieve voerbakken.

Idealiter is het gebruikte materiaal inert, zodat het geen kolonie bacteriën, geur of smaak wordt. Sommige alternatieven, zoals houten voerbakken voor katten, kunnen schadelijk zijn en zelfs de gezondheid van uw kitten aantasten.

Soorten kattenvoeders

Tot nu toe heb ik gezegd dat er een grote verscheidenheid aan kattenvoeders is. Van moderne kattenvoeders met doolhoven, ideaal voor angstige katten tot de meer traditionele. Het kiezen van de beste hangt af van uw budget en de specifieke behoeften van uw kitten.

Kattenbakken, traditionele voerbakken

Allereerst vinden we de traditionele feeders. Het zijn schalen gemaakt van een verscheidenheid aan materialen die kunnen variëren van roestvrij staal tot keramiek. Tegenwoordig kun je ze vinden in een verscheidenheid aan charmante vormen en ontwerpen. Zelfs sommige winkels bieden alternatieven voor gepersonaliseerde kattenvoerbakken, waarin u de kleur, het motief en de naam van uw harige hond kunt kiezen.

Automatische kattenvoeders

Als we het hebben over een automatische kattenvoederbak, verwijzen we naar die met een programmeerbare dispenser. Hiermee kunt u verschillende voedertijden plannen die de portie voer geven die overeenkomt met uw kleine hond. Deze voerbakken zijn ideaal voor angstige katten en mensen die veel buitenshuis zijn. Door de voerrantsoenen in te plannen, zorgen we ervoor dat het dier meerdere keren per dag precies de portie krijgt die het nodig heeft.

Deze slimme kattenvoeders werken op batterijen of worden elektrisch aangedreven, maar u zult blij zijn te weten dat ze een extreem laag energieverbruik hebben.

Interactieve kattenvoeders

Interactieve voerbakken geven uw kat de mogelijkheid om tijdens het eten te spelen. Het is een compleet element dat zorgt voor vermaak en plezier voor uw kat tijdens het eten.

Het is ideaal voor zeer actieve katten die een extra stimulans nodig hebben. Het dwingt hen ook om langzaam te eten om de gezondheidsproblemen te vermijden die kunnen optreden bij kittens die te snel eten.

Je vindt ze in verschillende vormen zoals een labyrintvoeder voor katten met verschillende niveaus, of voerbakjes in de vorm van een tunnel om hun intelligentie te stimuleren.

Anti-voracity feeder voor katten

Sommige kittens, vooral katten die aan angst lijden, hebben de neiging om heel snel te eten. Dit kan gastro-intestinale problemen veroorzaken, naast het leiden tot obesitas vanwege de grote hoeveelheid voedsel die ze eten.

Voor deze kittens zijn er gretige kattenvoerbakken, ook wel langzame kattenvoeders genoemd. Deze lijken erg op interactieve feeders, omdat je hiermee kunt spelen tijdens het eten.

Ze zorgen ervoor dat u het voer dat u uw kat geeft bij elke maaltijd doseert en stimuleren het spelen terwijl ze eten.

Welke voerbakken voor zwaarlijvige katten zijn het beste?

Sommige kittens houden van eten, en dit kan leiden tot overgewicht, voor deze harige katten wordt het aanbevolen om een ​​doseervoeder voor katten te gebruiken, zoals automatische of anti-vraatzuchtige katten. Hiermee kunt u de hoeveelheid voedsel die uw poesje eet, regelen, zelfs als u niet thuis bent.

Hoe kies je een goede kattenvoerbak?

Het kopen van de voerbak voor uw kat mag geen willekeurige keuze zijn. Niet alleen voor het welzijn van uw kat, maar het nemen van een overhaaste beslissing kan ertoe leiden dat u een voerbak krijgt waarvan uw kat weigert te eten.
Overweeg deze belangrijke factoren om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt:

 • Grootte en indeling

Aan de ene kant moet je rekening houden met de grootte en het ras van je kat om een ​​goede voerbak te kiezen. Een puppykat zal niet dezelfde behoeften hebben als een volwassen kat. Het ontwerp is net zo belangrijk, je moet hem een ​​optie bieden waarmee hij comfortabel kan eten zonder dat zijn snorharen langs de randen komen.

 • Gemakkelijk te reinigen materialen

Ik raad aan om enkele van de ideale materialen voor de feeders te gebruiken, omdat het gemak van schoonmaken ook een fundamentele rol speelt. Denk eraan dat je bord met eten altijd schoon moet zijn.

 • Type kattenvoerbak

Afhankelijk van de behoeften van uw kat, kunt u kiezen tussen een traditionele voerbak, een anti-vraatzucht of een automatische voerbak die de dosering regelt.

Waar een kattenvoerbak kopen?

De beste online winkels om een ​​kattenvoerbak te kopen zijn:

 • Kattenvoerbak bol.com

De beste winkel om kattenvoeders te kopen is verreweg Amazon. Wat voor soort voerbak je ook zoekt, je hebt het op Amazon: keramiek, gepersonaliseerde kattenvoerbak, staal, automatische dispenser… en altijd met de beste prijzen.

 • Kattenvoer Zooplus

Zooplus is een online winkel voor huisdieren, die ook een goede variëteit aan kattenvoeders aanbiedt, hoewel het niet zo breed is als die van Bol.com en je voorzichtig moet zijn met prijzen, omdat ze verzendkosten in rekening brengen als je geen minimum bereikt.

 • Voerbakken voor katten Carrefour 

In Carrefour vind je geen grote keuze aan voerbakken, je zult zelfs geen originele voerbakken voor katten vinden, wat als je er zeker van bent dat ze goedkoop zijn.

Verbeter het dieet van uw kat met deze ideeën