Welke is de beste katten gps tracker?

Hoewel zowel kattenlabels als microchips helpen om uw kat te identificeren en te beschermen voor het geval hij ontsnapt, is dit vaak niet voldoende, vooral wanneer u reist. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw huisdier, in lijn met catteries en kattennetten, is het een zeer goed idee om een GPS halsband voor katten aan te schaffen.

Met een GPS voor huisdieren kunt u uw huisdier snel lokaliseren als het zoekraakt. Kattenchips zijn fantastisch, ze geven veel informatie als iemand onze verloren kat vindt, maar als we hem snel willen terugvinden, is de beste manier om de veiligheid van uw geliefde huisdier te verzekeren een katten-GPS. Gebruik mijn vergelijking om te bepalen welke katten GPS halsband geschikt is voor u.

Welke katten gps tracker zonder abonnement kopen?

Membeli GPS Tracker Huisdier hond/kat zonder abonnement/ werkt op internet van simkaart - voor alle huisdieren: hond en kat - Werkt zonder abonnement maar mét simkaart!

★★★★★
79,95
as of 29 november 2022 06:42

Kenmerken van Membeli GPS Tracker Huisdier hond/kat zonder abonnement

Waarom andere voor de GPS tracker van Membeli kiezen:

 • Geen abonnement nodig – Veel andere trackers hebben een duur maandelijks abonnement nodig om werkzaam te zijn, maar de tracker van Membeli niet. Stop een goedkope 2g simkaart in de tracker en volg je huisdier altijd en overal.
 • Vind je hond of kat snel terug in de bijhorende app. Je kan de huidige locatie van je dier zien, maar ook de locatie van de afgelopen dagen.
 • Lange accuduur – De tracker gaat tot 120 uur mee. Laad ‘m snel en gemakkelijk op met de meegeleverde oplaadkabel.
 • Stel een gebied in waarin je huisdier zich vrij mag bewegen, zodra hij/zij hierbuiten komt krijg je een melding!
 • Koppel je telefoonnummer met de tracker en wordt gebeld bij noodsituaties.

Meningen over Membeli GPS Tracker Huisdier hond/kat zonder abonnement

Ik heb deze tracker voor mijn hond gekocht en werkt perfect. De installatie is redelijk eenvoudig, zorg alleen wel dat je een simkaart erin doet die 2g ondersteunt (heb er zelf een bij Primera gekocht en gevraagd welke 2g ondersteunen). Na de installatie kan je snel je huisdier overal volgen. De extra functies die je in de app in kunt stellen zijn erg handig. Mede door de snelle levering en goede service ben ik weer erg blij met mijn aankoop via bol.com

Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart - Tot 1 Maand Batterijduur - Hond - Kat - Poes - Track & Trace Volgsysteem

★★★★★
119,00
as of 29 november 2022 06:42

Kenmerken van Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart

De Invoxia Huisdier GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van uw huisdieren.

 • Tot 1 maand batterijduur
 • Geen Simkaart benodigd
 • Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten
 • Notificatie mogelijkheden
 • Gebruiksvriendelijke App
 • Waterdicht

Meningen over Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart

Erg leuk om te zien waar onze 2 katten allemaal uithangen en mijn vrouw maakt zich op deze manier een stuk minder zorgen dat ze weg lopen. De batterijduur is echt bizar lang en alles was zo geinstalleerd en up en running

Kenmerken van Weenect CATS² , GPS Tracker voor katten

Weenect Cats 2, GPS tracker voor katten

 • GPS-tracking / Geen afstandslimiet
 • Waarschuwing bij weglopen / Training
 • Geschiedenis / Analyse Territorium
 • 72 uur batterij / Waterdicht
 • Toepassingen voor iOS en Android

Meningen over Weenect CATS² , GPS Tracker voor katten

Het voldoet aan mijn verwachtingen, de nauwkeurigheid is binnen 5 meter. Ik heb het gebruikt voor een kat van 3kg5, de tracker is niet te groot. De beltoonfunctie is handig om je kat aanteleren wanneer het terugmoet komen.

Sinotrack Mini Persoonlijke GPS Tracker Voor Kind / Senior / Hond / Poes / Baggage - Inclusief Battery - Alarmfunctie - SOS Voice Monitor - Waterdicht

★★★★★
49,95
as of 29 november 2022 06:42

Kenmerken van Sinotrack Mini persoonlijke GPS Tracker voor katten

Beveiligen tegen verlies en overige alarmmeldingen
Ontvang sms berichten bij verdachte situaties zoals
✅ Shock Alarm (bij waargenomen trillingen krijgt u een sms bericht)
✅ Geo Fence ( Als de persoon zich verplaatst vanaf zijn standpunt krijgt u een sms)
✅ SOS alarm ( ontvang een alarm wanneer uw kind op de SOS-knop drukt en onmiddellijk hulp nodig heeft )
✅ low battery alarm ( uiteraard beschikt de tracker ook over een extra batterij. Wanneer deze bijna leeg is krijgt u hier een melding over )
✅ day alarm ( Krijg elke dag op een bepaald tijdstip de gps locaties door via sms)
✅ alle functies zijn optioneel en kunt u naar wens wel of niet instellen.

Meningen over Sinotrack Mini persoonlijke GPS Tracker voor katten

Installatie is niet gemakkelijk maar met de helpdesk is echt fantastisch! Ze hebben t eigenlijk helemaal geïnstalleerd. Werkt super en degene die hem meeneemt is eenvoudig te volgen!

Wat is een GPS tracker voor katten?

Een GPS voor katten is een elektronisch apparaat dat al dan niet voorzien is van een halsband (sommige modellen passen zich aan de halsband van uw huisdier aan), waarmee uw huisdier te allen tijde kan worden gelokaliseerd. Om uw huisdier te lokaliseren maken zij gebruik van het Global Positioning System (GPS), een SIM-kaart, ingebouwd in de zender die aan de halsband van de kat is bevestigd, en een mobiele applicatie, die wij downloaden op onze telefoon en die ons op elk moment waarschuwt over de positie van de kat.

Hoe werkt een GPS voor katten?

Een GPS voor katten werkt als een mobiele telefoon. Tegenwoordig hebben alle mobiele telefoons GPS, zodat we de locatie van een telefoon kunnen bepalen door zijn positie te trianguleren via de verschillende antennes van de mobiele telefoon. GPS voor katten werkt op dezelfde manier. Zowel in rust als in beweging zendt het in de halsband geïnstalleerde toestel een signaal uit, dat wordt opgepikt door een of meer gsm-antennes, zodat het te allen tijde kan worden gelokaliseerd. Via de app die op onze mobiele telefoon is geïnstalleerd, ontvangen wij de signalen die door de zender van de halsband worden uitgezonden, zodat wij op elk moment de locatie weten.

Wat moet ik doen om een GPS voor katten te installeren?

 1. Allereerst moet u een van de modellen met GPS uit de lijst kiezen.
 2. Wanneer u het thuis ontvangt, is het eerste wat u moet doen het pakket openen en de app van de fabrikant downloaden.
 3. De ketting bevat meestal de SIM-kaart, zodat u die niet hoeft te kopen.
 4. Zodra de app op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd, wordt u gevraagd om een abonnementsvorm voor de dienst te kiezen. Er zijn abonnementen voor verschillende perioden, maar de goedkoopste zijn voor één tot enkele jaren.
 5. Zodra u geabonneerd bent, zal de GPS beginnen werken en locatiesignalen uitzenden.
 6. U hoeft alleen maar de halsband of de GPS om uw kat te doen om te allen tijde te weten waar hij zich bevindt.

SIM-kaart voor GPS

De SIM-kaart is een essentieel onderdeel voor de goede werking van een GPS, aangezien u hiermee te allen tijde de locatie van uw huisdier kunt bepalen door verbinding te maken met het internet. Tegenwoordig bieden alle bedrijven SIM-kaarten voor GPS aan, kaarten die kunnen worden betaald met data-abonnementen, prepaid of pay-as-you-go. In het geval van een GPS tracker voor huisdieren kunt u het beste kiezen voor een data-abonnement met een contract dat meestal geen tijdslimiet heeft, zodat u het op elk moment kunt opzeggen.

Verschillen tussen GPS en kat trackers

Er zijn twee verschillende soorten apparaten beschikbaar voor de verzorging van katten, GPS voor katten en kat trackers. De trackers werken met radiogolven, niet met GPS, en vereisen dus geen maandabonnement. We hebben een apparaatje dat rond de nek van de kat wordt geplaatst, dat een zender is, en we hebben een ander apparaatje dat een ontvanger is.

Wanneer de kat beweegt, zullen wij in staat zijn haar plaats te ontdekken door de licht- en geluidsindicaties van de ontvanger te volgen. Het werkt een beetje als het spelletje warm of koud… Als we dicht bij de kat zijn, krijgen we één soort licht (meestal groen) en piepjes, als we ver van de kat zijn, krijgen we een ander soort signaal (meestal rood). De signalen zijn meer of minder waarneembaar naarmate we dichter of verder weg van de kat komen.

Een GPS-apparaat voor katten werkt via een mobiele applicatie. Mobiele toepassingen zijn afhankelijk van elke fabrikant, maar in de meeste gevallen bevatten ze kaarten (dankzij GPS) en een kompas, zodat ze ons niet alleen leiden naar waar we heen moeten, maar met een foutenmarge van enkele centimeters of enkele meters ook “precies” lokaliseren waar onze kat zich bevindt.

Apps voor GPS trackers voor katten

Elk toestel is anders, en het is noodzakelijk de mogelijkheden van elk van hen te vergelijken. Enkele van de functies die GPS en mobiele apps voor katten omvatten zijn:

 • Real-time locatie, met een zeer kleine foutmarge. Sommige toepassingen bieden een foutmarge van enkele centimeters.

 • Volgen. Net als de GPS-camera’s voor auto’s kunnen wij te weten komen hoe ver onze kat in een bepaalde periode heeft afgelegd. Deze mogelijkheid is zeer goed om na te gaan of hij een ongewenste plaats heeft kunnen bezoeken, en ook om zijn gedragsgewoonten te achterhalen.

 • Activiteiten bijhouden. De beste toestellen bieden een geschiedenis van hun gedrag: hoe lang ze geslapen hebben, waar ze gestaan hebben, enz.

 • Perimeter beveiliging en mobiele waarschuwingen. Met sommige apparaten, zoals Wenect Cats, kunt u een veiligheidsperimeter creëren, zodat u een waarschuwing op uw mobiele telefoon ontvangt als uw kat het virtuele omheinde gebied verlaat dat u van tevoren hebt bepaald.

 • Meerdere katten in dezelfde toepassing. Als we meerdere katten hebben, is het niet erg logisch om voor elk van hen een aanvraag te hebben. Met de toepassingen kunnen we verschillende toestellen een andere naam geven, zodat we ze altijd allemaal kunnen terugvinden, zonder dat we verschillende mobiele toepassingen nodig hebben.

Belangrijke tips vóór de aanschaf van een GPS voor katten

Een van de belangrijkste punten om te overwegen bij het kiezen van een GPS voor katten is het feit dat er twee belangrijke soorten technologieën zijn om uw kat te lokaliseren. De locator maakt het, zoals de naam al zegt, mogelijk uw kat te lokaliseren door middel van geluiden, visuele waarschuwingen, enz. GPS daarentegen geeft de positie van uw huisdier via coördinaten op een kaart. Welk type technologie moet worden gebruikt, hangt in de eerste plaats af van de ruimte waarin u de halsband gaat gebruiken. Als u hem in kleine ruimten zoals uw huis gebruikt, is een korte-afstandszoeker perfect, voor grotere ruimten hebt u een GPS nodig.

Om ze te kunnen gebruiken, heeft een katten-GPS een mobiele applicatie nodig waarmee we de locatie van onze kat gemakkelijk kunnen traceren. Daarom moet u de mobiele applicatie als een zeer belangrijk punt beschouwen. Denk aan de functies van de mobiele applicatie, het besturingssysteem waarvoor het ontworpen is, en het gewicht van de applicatie, d.w.z. hoeveel ruimte het in uw geheugen in beslag zal nemen. Vergeet niet dat het zonder de mobiele applicatie onwaarschijnlijk is dat de GPS voor uw kat ook echt zal werken.

Een ander punt dat even belangrijk is als de vorige, is het budget. Afhankelijk van uw budget zijn er verschillende opties voor de katzoeker of GPS beschikbaar. Daarom moet u, voordat u een aankoop doet, eerst een eerlijk zelfonderzoek doen om te beoordelen wat uw echte budget is. Als u van plan bent een GPS met SIM-ondersteuning aan te schaffen, moet u bovenal rekening houden met zowel de kosten van de GPS tracking halsband als de kosten van het abonnement. Dit zal ervoor zorgen dat zijn prestaties niet worden beïnvloed door bijvoorbeeld budgettaire problemen, zodat u uw kat beschermd houdt.

Beste Merken van GPS tracker voor katten

Er zijn zeer goede merken van GPS trackers voor katten, sommige zijn al in de vergelijking verschenen, maar ik wil de merken die momenteel als de beste worden beschouwd in termen van kwaliteit en effectiviteit, niet onvermeld laten:

Membeli GPS tracker
Membeli is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in realtime locatiebepaling voor huisdieren. Het biedt waarschijnlijk het breedste scala aan producten, dus het is gemakkelijk om een GPS voor katten te vinden die past bij uw behoeften en budget.

Sinotrack GPS tracker
Sinotrack is een Frans bedrijf dat al iets meer dan 10 jaar GPS-trackers voor verschillende toepassingen ontwerpt en op de markt brengt. Hun GPS trackers voor huisdieren zijn van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Invoxia GPS tracker
Invoxia is bekend als het merk van high-end Chinese smartphones, maar met een echt krappe prijs, maar Invoxia ontwikkelt en verkoopt rechtstreeks of via haar dochterondernemingen nog veel meer producten, zoals de huisdierentrackers: Invoxia Peer Dog Locator of Petbit. Ze zijn zeer effectief, en als je een Invoxia apparaat hebt, is de integratie totaal.

Waar kan ik een GPS halsband voor katten kopen?

Ik zou u kunnen vertellen dat de gemakkelijkste manier om een GPS halsband voor katten te kopen in een gespecialiseerde winkel is, maar de realiteit is dat de meeste van deze tracking halsbanden online worden verkocht. Als u een GPS voor katten wilt kopen, raad ik u aan dat online te doen, op een van de beste platforms van dit moment:

GPS voor katten Bol.com
Het voordeel van Amazon te gebruiken om een GPS voor uw kat te vinden, is dat u toegang hebt tot de toonaangevende merken in de sector, met hun meest effectieve halsbanden. En als u op zoek bent naar een goedkope katten-gps, dan weet ik zeker dat u zult profiteren van de beste prijzen.

Zooplus GPS Katten Tracker
Dit is het grootste netwerk van dierenwinkels, en in zijn catalogus kon een GPS-tracker voor huisdieren, of het nu honden of katten zijn, natuurlijk niet ontbreken. De verscheidenheid is niet te groot, maar het is genoeg.

GPS halsband voor katten Carrefour
Hoewel we het hier over een warenhuis hebben, kunnen we in hun dierenafdeling enkele accessoires vinden tegen een goede prijs, zoals de GPS halsband voor katten. Maar zoek niet te veel variatie, want er is niet veel.

Verbeter het dieet van uw kat met deze ideeën